Elektrinis dviratis - kaip išsirinkti?

Elektrinis dviratis - kaip išsirinkti?

Elektriniai dviračiai, populiarėja dėl daugybės pranašumų, tokių kaip mažesnis poveikis aplinkai, išlaidų taupymas ir lengvesnis važiavimas į darbą ir atgal. Tačiau rinkoje didėjant elektrinių dviračių įvairovei, gali būti sunku pasirinkti geriausią variantą, atitinkantį jūsų poreikius. Štai keletas pagrindinių skirtumų, į kuriuos reikia atsižvelgti lyginant elektrinius dviračius:

1. Variklio išdėstymas: elektrinių dviračių varikliai gali būti sumontuoti skirtingose ​​vietose, įskaitant stebulę, vidurinę pavarą arba švaistiklį. Stebulės varikliai yra rate, todėl dizainas yra paprastesnis ir kompaktiškesnis, tačiau gali turėti įtakos valdymui ir svorio paskirstymui. Vidutinės pavaros varikliai sumontuoti ant dviračio rėmo šalia pedalų, todėl užtikrina geresnę galią ir efektyvumą kopiant į kalnus ar važiuojant nelygia vietove.


2. Akumuliatoriaus talpa: nuo e-dviračio baterijos talpos (Ah), priklauso atstumas ir našumas. Didesnės talpos akumuliatoriai paprastai užtikrina ilgesnį atstumą vienu įkrovimu, tačiau gali padidinti viso dviračio tūrį ir svorį. Apsvarstykite, kiek toli planuojate važiuoti ir kaip dažnai reikės įkrauti akumuliatorių.

3. E-dviratis ir jo klasė: E-dviračiai klasifikuojami pagal variklio teikiamos pagalbos lygį. 1 klasės elektriniai dviračiai suteikia pagalbą iki 20 mylių per valandą be droselio, o 2 klasės elektriniai dviračiai turi droselį, kad būtų galima gauti papildomos galios. 3 klasės elektrinis dviratis gali įsibegėti iki 28 mylių per valandą, tačiau dėl greičio apribojimų gali būti ne visose šalyse.



4. Dizainas ir funkcijos: E-dviračiai yra įvairių dizainų, nuo tradicinių iki modernesnių stilių. Apsvarstykite tokias funkcijas kaip pakaba, rėmo medžiaga, padangos plotis ir priedai, pvz., bagažinė ar žibintai. Pasirinkite elektrinį dviratį, atitinkantį jūsų važiavimo pageidavimus ir poreikius.



5. Kaina ir prekės ženklo reputacija: E-dviračių kaina gali labai skirtis priklausomai nuo prekės ženklo, savybių ir kokybės. Tyrinėkite gerbiamų prekių ženklų, žinomų dėl savo patikimumo ir klientų aptarnavimo. Apsvarstykite savo biudžetą ir ilgalaikes išlaidas, pvz., techninę priežiūrą ir garantiją.



Apskritai, tinkamo elektrinio dviračio pasirinkimas priklauso nuo jūsų važiavimo įpročių, reljefo, biudžeto ir asmeninių pageidavimų. Išbandykite skirtingus modelius, kad išsiaiškintumėte, kuris iš jų jaučiasi patogiai ir atitinka jūsų poreikius, kad važiavimas būtų sklandus ir malonus.


Tinklaraščio įrašai